Canpolat vatandaşlarla iftarda buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin ortaklığı ile kurulan Kardeşlik Sofrasında, Ramazan Ayının 5. gününde de iftarını vatandaşlar ile yaptı.Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, b?

Şanlıurfa 11.05.2019 16:11:09 0
Canpolat vatandaşlarla iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin ortaklığı ile kurulan Kardeşlik Sofrasında, Ramazan Ayının 5. gününde de iftarını vatandaşlar ile yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin ortaklığı ile kurulan Kardeşlik Sofrasında, Ramazan Ayının 5. gününde de iftarını vatandaşlar ile yaptı. AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile belediye meclis üyeleride iftar programına katıldı.

İftar programında konuşan Canpolat, “Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimiz ile birlikte kapsamlı bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın koordinesinde Şanlıurfa’daki, Haliliye’deki iftar organizasyonları devam ediyor. İftar programımıza katılan milletvekilimiz ve ilçe başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu da, “Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde hazırlanmış olan iftar programında nöbet sırası Haliliye Belediyemizdedir. Haliliye Belediyesi olunca nöbet Haliliye İlçe Teşkilatının da oluyor. Milletvekilimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte iftarda beraber olduk” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR