AK Parti İl Başkanı Yıldız öğrencilerle iftar yaptı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız öğrenci evine konuk olarak öğrencilerle iftar yaptı.AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, öğrenci evini ziyaret edip, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Salih Sara

Şanlıurfa 11.05.2019 13:24:38 0
AK Parti İl Başkanı Yıldız öğrencilerle iftar yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız öğrenci evine konuk olarak öğrencilerle iftar yaptı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, öğrenci evini ziyaret edip, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Salih Saraç, ÜNİAK Teşkilat Başkanı Taha Bayar ve üniversiteli öğrencilerle birlikte iftar yaptı. ÜNİAK Teşkilatının her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu öğrenci evlerinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’da çat kapı ziyaretler kapsamında öğrencilerin evine misafir oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknolojisi Bölümünde okuyan Burhan Karalı, “Öncelikle AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Salih Saraç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız’a bizleri ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum iftar soframızı şereflendirdiler. Bunun gibi programları yaparak öğrencileri gururlandırıyorlar. Sağ olsunlar öğrencilerin destekçileri olduklarını hissettiriyorlar. Ben Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık diyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Salih Saraç, “ÜNİAK Teşkilatımızın her yıl düzenlemiş olduğu Üniversite evlerinden birinde daha iftar programımızı gerçekleştirdik. ÜNİAK Başkanımız Taha Bayar’ın düzenlemiş olduğu öğrenci evindeyiz. Sağ olsun Bahattin Başkanımızda çat kapı yaparak bugün bizleri ziyaret etti, gururlandırdı. Ben AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Başkanımıza ve bizleri evlerinde ağırlayan öğrenci kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Ramazan’ın bereketini öğrencilerle paylaşıyoruz”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız öğrenci evi ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının bereketini, huzurunu, mutluluğunu hep beraber paylaşıyoruz. Bu akşamda Gençlik Kollarımızın ve Gençlik Kollarımıza bağlı ÜNİAK Teşkilatımızın tertiplemiş olduğu üniversiteli öğrencileri kardeşlerimizle birlikte iftar programındayız. Gönül sofralarına misafir olduk. Bizler her zaman çat kapılarda, meydanlarda vatandaşlarımızla iç içe olmanın gayreti içerisindeyiz. Gerek sahurlarda olsun gerekse iftarlarda olsun hep beraber bir araya geliyoruz. Bugün de üniversite öğrencisi kardeşlerimizle iftarımızı açtık. Onlarla olmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm hemşehrilerimizin de bu vesileyle Ramazan aylarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR