Serdivan’da sivil zabıta ekipleri görevde

Ramazan ayı boyunca Serdivan’da sivil zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı sivil zabıta ekipleri, Ramazan ayında sayıları artan dilencilere ilçe genelinde göz açtırmıyor. Serdi

Sakarya 11.05.2019 13:42:04 0
Serdivan’da sivil zabıta ekipleri görevde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ramazan ayı boyunca Serdivan’da sivil zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.

Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı sivil zabıta ekipleri, Ramazan ayında sayıları artan dilencilere ilçe genelinde göz açtırmıyor. Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı sivil zabıta ekipleri tarafından özellikle iftar öncesi ve sonrası vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde aralıksız denetim yaparken, bu denetimlerde tespit edilen şahıslar işlem yapılmak üzere belediyeye getiriliyor. Burada kimlik tespitleri yapılan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında idari para cezası uygulanıyor.

Konuyla ilgili Serdivan Belediyesinden yapılan açıklamada, bu şahıslara yönelik denetimlere Ramazan ayı boyunca devam edileceği ifade edilirken, ayrıca kaldırım ve caddelerde seyyar satıcılara yönelik de uygulama yapıldığı ve kurulan sivil ekiplerin huzur ve sükunun temini noktasında rutin olarak uygulamalara devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR