Serdivan sahille buluşuyor

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM’U ZİYARET EDEN SERDİVAN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ALEMDAR, SERDİVAN İÇİN YENİ YATIRIMLAR HAYATA GEÇİRECEĞİNİ BELİRTEREK BU YATIRIMLARDAN BİRİNİN DETAYLARINI KAMUOYUYLA PAYLAŞTI.

Sakarya 21.07.2020 11:33:19 0
Serdivan sahille buluşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf alemdar, Serdivan için yeni yatırımlar hayata geçireceğini belirterek bu yatırımlardan birinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Yusuf Alemdar 2017’de başlayan girişimler sonucu, Karadeniz’e kıyısı olan Kuyumculu Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nin Serdivan Belediyesi’ne tahsis edildiğini belirtti. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte tesis alanında incelemelerde bulunan Alemdar, “Karadeniz sahilinin Karasu sınırları içerisindeki 44 bin 540 metre karelik alanda uygulayacağımız proje çalışmalarıyla Serdivanlı hemşehrilerimizi sahille buluşturacağız. Deniz kenarına 250 metre cephesi olan tesiste bina onarımlarının yanı sıra zemin iyileştirme ve peyzaj çalışmaları uygulayacağız. Yapacağımız iyileştirme ve yenileme çalışmalarımızla şu an atıl durumdaki tesis, tekrar nitelikli hale gelecektir” dedi.

Projeye desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür eden Başkan Yusuf Alemdar, Serdivan’ın marka değerini bir adım öteye taşımak için azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR