Başkan Yüce: “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk Kulüpleri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinlikleri programına katıldı.Adapazarı Sosyal Gelişim.

Sakarya 12.05.2019 15:06:53 0
Başkan Yüce: “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Çocuk Kulüpleri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinlikleri programına katıldı.

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlen programda Başkan Yüce ilk olarak minik öğrencilerin yapmış oldukları resim sergisini gezdi. Ardından ise mutfak ve tasarım sınıfı öğrencilerinin el emeği göz nuru eşyalarını ve yemeklerini inceledi. Yılsonu programına Başkan Ekrem Yüce’nin eşi Filiz Yüce, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şube müdürleri, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Program sonunda Satranç ve Akıl oyunları turnuvası öğrencileri kupalarını kazandı.

Geleceğin her zaman çocukların olduğunu söyleyen Başkan Yüce, “Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duydum. Velilerimiz evlatlarını buraya getirmekle ve çocukların üzerinde çok ciddi gelişmeler sağlamak için gayret göstermekle çok önemli bir örneksiniz. Ben buraya gelen ve katılan bütün aileleri tebrik ediyor ve yürekten kutluyorum. Beceri yüklü bu evlatlarımızı gerçekten tebrik ediyorum. Çocuklarımız inşallah geleceğimizin teminatıdır. Geleceğimiz her zaman çocuklarımızındır. SGM’de çalışan hocalarımızın da göstermiş oldukları gayretlerden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR