Kovid-19 tesis kapattırdı

SİNOP'TA İL ÖZEL İDARESİNE AİT HALK ARASINDA KARAKUM PLAJI OLARAK BİLİNEN PLAJ, SOSYAL TESİSTE ÇALIŞAN BİR PERSONELDE KORONA VİRÜS (KOVİD-19) TESTİNİN POZİTİF ÇIKMASI ÜZERİNE 2 GÜN OLMAK ÜZERE HİZMETE KAPATILDI.

Sağlık 10.08.2020 18:58:30 0
Kovid-19 tesis kapattırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sinop’ta İl Özel İdaresine ait halk arasında Karakum Plajı olarak bilinen Karakum Tesisleri, bir personelde korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması üzerine 2 gün süreyle hizmete kapatıldı.

İl Özel İdaresi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu. Kuruma ait Karakum Tesisleri’nde çalışan Yavuz Şen (35) adlı personelin yaşadığı rahatsızlık üzerine yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Çalışanın tedavi sürecinin başladığı vurgulanan açıklamada, "Söz konusu çalışan ile temasları bulunan diğer çalışanlarımız ivedilikle tespit edilmiş ve izolasyon süreçleri başlamıştır. Tesisimizde sağlık tedbirleri artırılmış, hizmet sunulan tüm alanlarda dezenfekte işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda tesisimiz iki gün süreyle plaj hizmetlerine ara vermiştir" denildi.

İl Özel İdaresinin yaptığı açıklama sonrası yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde kontrol altına alınan ve tedavisi gerçekleştirilen Yavuz Şen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, "İşim gereği yoğun ve kalabalık bir ortamdaki çalışma temposunda her ne kadar kurallara dikkat edip, kendimizi elimizden geldiği kadar korusakta korktuğum şey başıma geldi ve korona testim pozitif çıktı. Allah’ın izniyle bunu da atlatacağım neler atlatmadık ki dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR