Dışişleri Bakanlığı: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz”

Dışişleri Bakanlığından Özbekistan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz” deni

Politika 24.10.2021 20:17:04 0
Dışişleri Bakanlığı: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dışişleri Bakanlığından Özbekistan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Özbekistan’da 24 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı seçiminin yüksek bir katılım oranıyla barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz. Köklü bağlara sahip olduğumuz Özbekistan’ın istikrar ve refahına büyük önem atfediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz. Stratejik ortağımız Özbekistan’la ilişkilerimizin bölgesel güvenlik istikrar ve refaha katkıda bulunacak şekilde her alanda geliştirilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR