Belediye, işçilerin 20 yıllık borcunu ödedi

OSMANİYE’NİN DÜZİÇİ İLÇESİ YARBAŞI BELEDİYESİ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA, BELEDİYE İŞÇİLERİNİN 20 YILLIK GERİYE DÖNÜK BORÇLARININ TAMAMINI ÖDEDİ.

Osmaniye 1.05.2020 14:47:42 0
Belediye, işçilerin 20 yıllık borcunu ödedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Yarbaşı Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda, belediye işçilerinin 20 yıllık geriye dönük borçlarının tamamını ödedi.

Yarbaşı Belediyesi, belediye önündeki alanda 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kısa bir program düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, “Öncelikle Belediye başkanlığım sürecinde ikicisini kutladığımız 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun. Ben seçildiğim gün işçilerimizin tüm borçlarını ödeyeceğime söz vermiştim. İşçilerimizin geçtiğimiz 20 yıllık süre içerinde çeşitli nedenlerden dolayı belediyeden alacakları toplam 321 bin lirayı çok şükür bugün itibarıyla ödemiş bulunuyoruz. Hiçbir işçimizin artık belediyemizden alacağı kalmamıştır. Bugün burada sizlere, güzel bir müjde daha vermek istiyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla tüm personellerimize 500’er lira da ikramiye vereceğiz. İkramiyeler hazır, programdan sonra hemen gidip alabilirsiniz “dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR