METİP, Kaymakam Yaran’nın takibinde

ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE MEVSİMLİK GEZİCİ TARIM İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA VE SOSYAL HAYATLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ PROJESİ(METİP) KAPSAMINDA FATSA KAYMAKAMI ÖMER LÜTFİ YARAN ALANDA KALAN AİLELERİ ZİYARET ETTİ.

Ordu 30.07.2020 13:58:39 0
METİP, Kaymakam Yaran’nın takibinde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi(METİP) kapsamında Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran alanda kalan aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Yaran, mevsimlik işçilerin bulunduğu Saraytepe Mahallesi’ndeki konaklama yerini ziyaret ederek burada METİP kapsamında fındık işçilerini beraberindekilerle ziyaret ederek ailelerin sorun ve isteklerini dinledi.

Kaymakam Yaran burada yaptığı konuşmada, "İlçemize bilindiği üzere, mevsimlik tarım işçileri geldi. Doğu ve Güneydoğu’dan gelen işçiler burada 2 ay kalıyorlar. Bizler de onları burada ziyaret edip istek ve taleplerini dinledik. Burada görevlendirdiğimiz ekiplerce kontrolleri sağlanıyor” dedi.

Yaran, konaklama alanında verilen sağlık hizmeti hakkında sağlık çalışanlarından bilgi alarak, vatandaşlardan korona virüs (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymalarını, maske kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve temizlik konusuna bu süreçte daha fazla özen göstermelerini istedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR