Belediye ekipleri yağış ile birlikte teyakkuza geçti

NEVŞEHİR’DE ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ VE DOLU NEDENİYLE NEVŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ. YAĞIŞ İLE BİRLİKTE ŞEHRİN BİRÇOK FARKLI NOKTASINDA ÇALIŞAN BELEDİYE EKİPLERİNİ SAHADA KO

Nevşehir 2.05.2020 16:49:48 0
Belediye ekipleri yağış ile birlikte teyakkuza geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti. Yağış ile birlikte şehrin birçok farklı noktasında çalışan belediye ekiplerini sahada koordine eden Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmalara eşlik etti.

Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran yağışta, halkın olumsuzluk yaşamaması için Nevşehir Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti. Şiddetli yağış ve dolu nedeniyle kentin çeşitli mahallelerindeki bazı apartman ve işyerlerinin zemin katlarında yaşanan sel baskınlarına belediye ekipleri müdahale etti. Sel sonrası çamurla kaplanan ana caddeler ve yaya kaldırımları da yine belediye ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi.

Bu arada Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta ve İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını sahada koordine eden Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte çalışmalara eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR