Başkan Kılıç, iftarını çiftçilerle açtı

Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Ramazan ayı nedeniyle köyleri ziyaret ederek çiftçilerin sorun ve sıkıntıları dinlerken, onlarla iftar açmayı da ihmal etmiyor.Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe ve köylerde g

Muş 13.05.2019 09:27:27 0
Başkan Kılıç, iftarını çiftçilerle açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Ramazan ayı nedeniyle köyleri ziyaret ederek çiftçilerin sorun ve sıkıntıları dinlerken, onlarla iftar açmayı da ihmal etmiyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe ve köylerde gerçekleştirilen iftar programlarına katılarak, vatandaşlarla bir araya gelen Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, son olarak Bostankaya köyünde ikamet eden çiftçi Mehmet Fatih Yıldız’ın evine misafir oldu. İftar öncesi çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Kılıç, birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Kılıç, “Yaptığımız toplantı üzerine Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar bize, ‘birlik ve beraberlik ayı içinde köylü kardeşlerimiz ve köylerimizde çiftçilik yapan vatandaşlarımızın iftar sofralarına misafir olun. Onlarla birlik beraberliği pekiştirin’ dedi. Bizlerde fırsat buldukça Malazgirt Ziraat Odası tarım danışmanlarımız ve mühendislerimiz ile köylerimizi dolaşıyoruz. Köylerimize yaptığımız ziyaretlerimize Ramazan ayı dolayısı ile ara vermek istemedik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayında köylerimize ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bugünkü ziyaretimizi Bostankaya köyü ve buradaki çiftçi kardeşlerimize yaptık. Bu şirin köyümüzde hem çiftçilerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik, hem de çiftçi kardeşimiz Mehmet Fatih Yıldız’ın iftar sonrasına misafir olduk. Amacımız bir sofranın etrafında buluşarak birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin en güzel örneklerini sunmaktır” dedi.

İftar yemeği sonrasında da vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Kılıç, iftar davetinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çiftçi Mehmet Fatih Yıldız ise, Başkan Kılıç ve ekibini köylerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR