Kenevir üretimi için özel kabin

MUĞLA’NIN SEYDİKEMER İLÇESİNDE JANDARMA İSTİHBARAT EKİPLERİ TARAFINDAN KENEVİR YETİŞTİRMEK İÇİN KURULAN ÖZEL KABİN BULUNDU

Muğla 26.09.2020 11:35:16 0
Kenevir üretimi için özel kabin
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Seydikemer ilçesinde bir kenevir bitkisi yetiştirmek için özel olarak kurulmuş kabin ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma İstihbarat ekipleri, Seydikemer Arsa Mahallesi Yukarı Sokakta bir şahsın kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaştı. İlgili savcılıktan alınan arama kararı sonrası Seydikemer İlçe Jandarma ekipleri ve ‘Laydy’ isimli narkotik köpek de destek verdiği operasyonda E.F.K. isimli şahsın evinin bahçesinde 30 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri evin içinde yaptığı aramada ise kenevir bitkisi yetiştirmek için kurulmuş özel bir kabin buldu. Kabinin içinde 240 vat gücünde projektör lamba, ısı ve nem ölçer cihaz, kenevir bitkisinin köklerinin güçlendirilesi için kullanılan fan bulundu.

Evin eklentilerinde yapılan aramada ise 5 kök kenevir bitkisi, 20 gram kubar esrar ve 25 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Şüpheli E.F.K. ile ilgili adli işlem başlatıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR