Toroslar Belediyesinde vezneler bu hafta sonu açık olacak

TOROSLAR BELEDİYESİ, EMLAK VERGİSİ, ÇTV VE İLAN, REKLAM VERGİLERİNİN İLK TAKSİTİNİ YATIRMAK İSTEYEN MÜKELLEFLER İÇİN BELEDİYE VEZNELERİNİ BU HAFTA SONU AÇIK TUTACAK.

Mersin 28.05.2020 15:40:56 0
Toroslar Belediyesinde vezneler bu hafta sonu açık olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

MERSİN (İHA) – Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, emlak vergisi, ÇTV ve ilan, reklam vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamada, emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik ile ilan, reklam vergilerinin 2020 yılı ilk taksit ödemelerinin 1 Haziran 2020 Pazartesi günü sona ereceği belirtilerek, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları ve vergilerini rahatlıkla ödeyebilmeleri için tahsilat veznelerinin 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi.

Online ödeme imkanı

Açıklamaya göre, mükellefler, vergi ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden üye olma zorunluluğu olmadan T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.

Başkan Yılmaz’dan mükelleflere yoğunluk uyarısı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların vergi ödemeleri konusunda mağduriyet yaşamalarını istemediklerini, bu nedenle veznelerin hafta sonu açık olacağını söyledi. Covid-19’a karşı belediye veznelerinde her türlü önlemin alındığını belirten Başkan Yılmaz, "Veznelerde yoğunluk oluşmaması için 1 Haziran 2020 Pazartesi günü son bulacak emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, ödemelerini zamanında yapmaları ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleridir" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR