Erdemli’de iş makineleri cumhuriyet konvoyuna renk kattı

ERDEMLİ İLÇESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI, AKŞAM DÜZENLENEN KONVOYLA RENKLENDİ. KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANININ HALKI SELAMLADIĞI KONVOYA, BAYRAKLAR VE BALONLARLA SÜSLENEN İŞ MAKİNELERİ DE RENK KATTI.

Mersin 30.10.2020 10:42:47 0
Erdemli’de iş makineleri cumhuriyet konvoyuna renk kattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mersin’in Erdemli ilçesinde Cumhuriyet Bayramı, akşam düzenlenen konvoyla renklendi. Kaymakam ve belediye başkanının halkı selamladığı konvoya, bayraklar ve balonlarla süslenen iş makineleri de renk kattı.

Erdemli Kaymakamlığı ve Erdemli Belediyesi, Cumhuriyet Bayramında akşam saatlerinde konvoy düzenledi. Erdemli Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen araçlar, ay yıldız balonlarla süslendi. Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kenti dolaşan konvoya, vatandaşlar coşkuyla eşlik etti.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile birlikte vatandaşları selamlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yapılması gerekenler noktasında sorumluluklarının farkında olduklarını ifade etti. Başkan Tollu, “Erdemli’de insanlarımız ne kadar şanslı olduklarının, ne kadar asil bir milletin evlatları olduklarının farkındalar. Çünkü Cenabı Allah başka hiçbir millete nasip etmediği güzellikleri yüce Türk milletine nasip etti. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız, büyük Atatürk’ten ve ecdadımızdan aldığımız yüce emaneti, daha iyiye ulaştırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR