359 ailenin su faturası ödendi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MESKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BAŞLATILAN 'ASKIDA FATURA' KAMPANYASINA, TARSUS’TA MUSALLA GÖNÜLLERİ’NDE DE DESTEK GELDİ. TOPLANAN 6 BİN LİRA İLE 359 AİLENİN SU FATUR

Mersin 28.05.2020 14:52:18 0
359 ailenin su faturası ödendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Askıda Fatura’ kampanyasına, Tarsus’ta Musalla Gönülleri’nde de destek geldi. Toplanan 6 bin lira ile 359 ailenin su faturası ödendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Askıda Fatura’ kampanyasına hayırseverlere dayanışma çağrısında bulunmuştu.

’Faturasını ödeyemeyenlerle ‘ben öderim’ diyenler buluşuyor’ sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında Tarsus’ta faaliyette bulunan Musalla Gönüllüleri de destek verdi.

6 bin lira ile 359 ailenin su faturasını ödeyen Musalla Gönüllüleri, “Bu süreçte vicdanların ve gönüllerin konuşması gerektiğini düşünüyoruz” diyerek kampanyaya destek çağrısında bulundular.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR