MTDF Başkanı Öter’den Kent A.Ş.’deki taciz iddiası açıklaması

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kent A.Ş. müdürü ile ilgili iddia edilen taciz olayının araştırılması ve gereğinin yapılmasını istedi.MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter, bazı sosyal medya ve ba

Mardin 9.05.2019 11:58:20 0
MTDF Başkanı Öter’den Kent A.Ş.’deki taciz iddiası açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kent A.Ş. müdürü ile ilgili iddia edilen taciz olayının araştırılması ve gereğinin yapılmasını istedi.

MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter, bazı sosyal medya ve basın yayın organlarında yayımlanan Mardin Kent A.Ş. müdürü olan şahsın, iş başvurusunda bulunan kadını işe alma karşılığında taciz ve fuhşa zorladığı anların ses kaydı iddiaları ile ilgili gereğinin yapılması için çağrıda bulunduklarını söyledi. Öter, "Taciz iddiasında adı geçen kişinin polis olması çok üzücü. Çünkü kahraman polis teşkilatımız insanlarımızın canı, malı ve namusunu korumak için gece, gündüz demeden fedakarca çalışmakta, gerektiğinde çekinmeden canını feda etmektedir. Dinlerin ve dillerin kenti olan Mardin’imizin bu tür çirkin, kabullenemeyecek olaylarla anılması kentimize büyük zarar verir. Bu skandal taciz olayı ile ilgili Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’müzce yapılan açıklamada taciz skandalının 31 Mart’tan sonra meydana geldiği şeklindedir. Hangi tarihte taciz skandalı meydanı gelmişse gelsin, Mardin’e yakışmayan bu taciz iddiasının açığa çıkarılarak suçlu ve suçluların biran önce hukuk karşısında hesap vermelerini bekliyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR