Anadolu efsaneleri etkinliğine yoğun ilgi

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezinden düzenlenen ’Anadolu Efsaneleri’ gösterine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tarihi kostümlerle yapılan gösteriler vatandaşların beğenisini kazandı.Mardin

Mardin 9.02.2019 13:07:42 0
Anadolu efsaneleri etkinliğine yoğun ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezinden düzenlenen ’Anadolu Efsaneleri’ gösterine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tarihi kostümlerle yapılan gösteriler vatandaşların beğenisini kazandı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, hemşehrilerini tarihle buluşturduklarını söyledi. Yaman, “Son bir buçuk yıldır Mardin bir huzur şehri oldu. Hemşerilerimizle birlikte bu huzuru yaşıyoruz. 2018 yılında yataklı yaklaşık 520 bin turist olmak üzere şehrimize 3 milyon misafir ziyaret etti. Bu ziyaretleri yıl geneline yaymak amacıyla çeşitli destinasyon yapıyoruz. Ulusal ve uluslararası organizasyonlar, etkinlik, konser ve tarihi mekanlarda yapılan çalışmalar gibi. Yaptığımız bu çalışmalarla birlikte 2019 yılında turist hedefimiz 5 milyon. Bu rakamı da yakalayacağımıza inancımız tamdır. Tüm misafirlerimizi medeniyetler diyarı masal şehir Mardin’e bekliyoruz. Valilik ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Anadolu Efsaneleri gösterisi ile bir araya geldik. Tarihi kıyafetlerle yapılan gösteriler geceye ayrı bir renk kattı. Hemşerilerimiz etkinliğe yoğun ilgi gösterdi buda bizi memnun etti. Bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR