Saruhanlı’da maskeler muhtarlara teslim edildi

KORONA VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İHTİYAÇ DUYAN VATANDAŞLARA ULAŞTIRILMASI AMACIYLA MAHALLE MUHTARLARINA MASKE DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR. MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Manisa 1.05.2020 14:03:18 0
Saruhanlı’da maskeler muhtarlara teslim edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüsle mücadele kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaştırılması amacıyla mahalle muhtarlarına maske dağıtımını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Saruhanlı’da da mahalle muhtarlarına teslim edilen maskeler, maske ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eden korona virüse karşı mücadelesine aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Korona virüs mücadelesinde vatandaşların yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, maskeye ulaşamayan ve maske ihtiyacı olan vatandaşlara verilmek üzere hazırlanan maskeleri de mahalle muhtarlarına teslim ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla hazırlanan maskeler Saruhanlı’da da mahalle muhtarlarına teslim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu tarafından mahalle muhtarlarına teslim edilen maskeler, maskeye ulaşamayan ve maske ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılacak.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR