Salihli’de sosyal mesafeli, hediye çekli kutlama

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, 1 MAYISTA GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ ŞANTİYE ZİYARETLERİNİ BU YIL KORONA VİRÜS NEDENİYLE KIZILELMA ANITINDA GERÇEKLEŞTİREREK İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLADI.

Manisa 1.05.2020 17:40:32 0
Salihli’de sosyal mesafeli, hediye çekli kutlama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 1 Mayıs’ta geleneksel hale getirdiği şantiye ziyaretlerini bu yıl korona virüs nedeniyle Kızılelma Anıtında gerçekleştirerek işçilerin bayramını kutladı.

Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte sokağa çıkma yasağının ilk günü olan 1 Mayıs’ta görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Kayda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçilere alışveriş çeki ve tatlı ikram etti.

Salihli’yi güzelleştirmek için fedakarca çalışan tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Kayda, “Her yıl işçi kardeşlerimle 1 Mayıs’ta şantiyede buluşur birlikte kahvaltı yapardık. Ancak bu yıl korona salgını yüzünden açık alanda çalışanlarımızla buluştuk. Bu anlamda özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımın ve tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yürekten kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR