Manisa’da haşereyle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor

MANİSALILARIN YAZ MEVSİMİNDE KARASİNEK, SİVRİSİNEK VE BENZERİ HAŞERELERLE İLGİLİ SORUN YAŞAMAMASI İÇİN İL GENELİNDE YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMA YÜRÜTEN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, HAŞEREYLE MÜCADELE ÇALIŞMAL

Manisa 10.08.2020 14:38:05 0
Manisa’da haşereyle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Manisalıların yaz mevsiminde karasinek, sivrisinek ve benzeri haşerelerle ilgili sorun yaşamaması için il genelinde yoğun bir şekilde çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl genelinde vatandaşların yaz mevsimini rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarını dört koldan sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadele çalışmalarında da hız kesmiyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek, karasinek, yakarca ve hamamböceği gibi haşerelere karşı gerekli uygulamaları, program dahilinde periyodik olarak yürütüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların rahatı için çalışmaları gece ve gündüz şeklinde yürüttüklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Başkal, açık alan, yeşil alan ve sulak alanlarda periyodik olarak ilaçlama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR