Manisa’da 2. Çiçek Festivali 1 Temmuz’da başlıyor

MANİSA 2. ÇİÇEK FESTİVALİ 1 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUAR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN FUAR, 5 TEMMUZ PAZAR GÜNÜNE KADAR ZİYARETÇİLERE AÇIK OLACAK.

Manisa 29.06.2020 15:21:20 0
Manisa’da 2. Çiçek Festivali 1 Temmuz’da başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Manisa 2. Çiçek Festivali 1 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar, 5 Temmuz Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

Manisa’da 2. kez düzenlenecek olan Çiçek Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. SNS Fuarcılık tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Çiçek Festivali, bu yıl 1 Temmuz Çarşamba günü ziyaretçilerle buluşacak.

Manisa Çiçek Festivali, uzun zamandan beri evlerinden çıkamayan Manisalılara nefes aldıracak. Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nin açık alanlarında gerçekleştirilecek olan Çiçek Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden getirilecek olan birbirinden renkli bitki ve çiçek çeşidi Manisalıların beğenisine sunulacak. Fidan ve fide çeşitlerinin yanı sıra tohum, saksı ve bahçe mobilyaları da festivalde yer alacak. Ziyaretçiler 12.00-24.00 saatleri arasında festivali gezebilecek.

Festival, açık alanda tüm kurallara dikkat edilerek yapılacak

Çiçek Festivalinde koronavirüs pandemisi nedeniyle üst düzey tedbirler alındı. Açık alanda yapılacak fuara maskesiz giriş yapılamayacak. Ayrıca ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uyması sağlanacak. Çiçek Festivali boyunca stantlar ve ortak kullanım alanları sık sık dezenfekte edilecek. Çeşitli noktalara dezenfektan cihazları yerleştirilecek.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR