Manisa CBÜ ve Turgutlu Ticaret Borsasından işbirliği vurgusu

TURGUTLU TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK TEMEL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MCBÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET ATAÇ’I ZİYARET EDEREK, ÜNİVERSİTE VE TİCARET BORSASI İŞ BİRLİĞİYLE ORTAK

Manisa 21.10.2020 13:22:22 0
Manisa CBÜ ve Turgutlu Ticaret Borsasından işbirliği vurgusu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, üniversite ve ticaret borsası iş birliğiyle ortak yürütülecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Temel, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Manisa’mız için önemli bir markadır. Şehrin pek çok alanında önemli rol oynamaktadır" diyerek üniversite ve şehir bütünleşmesinin önemine dikkat çekti. Rektör Ataç ise "Manisa Celal Bayar Üniversitesi önemli ve köklü bir üniversite. Kente her açıdan katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün paydaşlarımızı da sürece dahil etme arzusundayız. İş birliği konusunda da AR-GE çalışmalarını önemsiyoruz" dedi.

Ziyarette, iş birlikleri ve projeler üzerinde de karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Ataç’ın nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Temel’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmelerinin ardından hediye takdimi gerçekleştirildi.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, MCBÜ Deneysel Fen Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEFAM) ve MCBÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (MCBUSEM) ziyaret eden Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel ve yönetimi, üniversite ve ticaret borsası iş birliği konusunda ortak yürütülecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR