Büyükşehir, engelli adamın akülü sandalye talebini karşıladı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞINA AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYACINI BİLDİREN LÜTFÜ ZENCİRLİ’NİN TALEBİ DE YERİNE GETİRİLDİ. AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYESİNİ TESLİM ALAN ZENCİRLİ, DEST

Manisa 13.07.2020 14:39:52 0
Büyükşehir, engelli adamın akülü sandalye talebini karşıladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını bildiren Lütfü Zencirli’nin talebi de yerine getirildi. Akülü tekerlekli sandalyesini teslim alan Zencirli, desteği nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Engelli vatandaşların sosyal hayata kolayca karışmasını sağlamak amacıyla desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşların ihtiyaçlarına da hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Bu bağlamda merkez Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesinde yaşayan Lütfü Zencirli’nin akülü tekerlekli sandalye isteği de yerine getirildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kendisine ulaştırılan akülü tekerlekli sandalyesini teslim alan Zencirli, desteği nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR