Birbirlerine çarpmamak isterken kaza yaptılar: 5 yaralı

MANİSA'NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE BİRBİRLERİNE ÇARPMAMAK İÇİN FARKLI MANEVRALAR YAPAN İKİ OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELİRKEN ARAÇLARDA BULUNAN 5 KİŞİ YARALANDI.

Manisa 2.07.2020 10:42:13 0
Birbirlerine çarpmamak isterken kaza yaptılar: 5 yaralı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde birbirlerine çarpmamak için farklı manevralar yapan iki otomobil kullanılamaz hale gelirken araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza, Alaşehir–Sarıgöl Karayolu Hacıaliler Mahallesi mevkiinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Alaşehir yönüne giden S.A. yönetimindeki 03 NF 232 plakalı Chevrolet marka otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. O sırada karşı şeritten Alaşehir’den Sarıgöl istikametine giden R.A. yönetimindeki 35 HJD 75 plakalı Renault marka otomobilin sürücüsü de şerit değiştiren araca çarpmamak için direksiyon kırarak üzüm bağına uçtu. S.A.’nın kullandığı Chevrolet marka otomobil ise takla atıp ters dönerek durabilirken, R.A.’nın kullandığı Renault marka otomobil ise 5 metrelik uçuruma düştü. Üzüm bağına düşen otomobildeki 4 kişi ile takla atarak ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Yaralılar Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR