Başkan Kayda’ya baklavalı teşekkür

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ SALİHLİ TEMSİLCİLİĞİ YÖNETİMİ, SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA’YI MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, BAKLAVALI TEŞEKKÜR ETTİ.

Manisa 4.07.2020 13:12:32 0
Başkan Kayda’ya baklavalı teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Temsilciliği yönetimi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, belediyenin işlettiği Kurşunlu Kaplıcalarının şehit yakınlarına tahsis edilmesinden duydukları memnuniyeti belirten Şehit Aileleri Salihli Temsilcisi Abdullah Varol, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın şehit ailelerine her anlamda destek olduğunu ifade etti. Varol, “Başkanımız göreve başladığı ilk günden itibaren her zaman bizlerin yanında oldu. Kurşunlu Kaplıcaları jestiyle de şehit ailelerimizi sevindirdi. Biz de yönetim olarak başkanımızı ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Temsilciliği yönetimine teşekkür eden Başkan Kayda, “Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Onlar için ne yapsak azdır. Salihli Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Elimizden geldiğince tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya ve isteklerinizi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Varol, ziyarette Başkan Kayda’ya şehit yakınları adına teşekkür ederek üzerinde Zeki Kayda yazan baklava ikram etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR