Alaşehir’de gaziler ve şehit yakınlarına iftar

Alaşehir Kaymakamlığı şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verdi.Alaşehir Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen iftar yemeğine Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, eşi Selen Öküzcüoğlu, Ulaştırma Taburu Komuta

Manisa 13.05.2019 09:26:03 0
Alaşehir’de gaziler ve şehit yakınlarına iftar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Alaşehir Kaymakamlığı şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verdi.

Alaşehir Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen iftar yemeğine Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, eşi Selen Öküzcüoğlu, Ulaştırma Taburu Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Eşi Duygu Uçgun ile Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu yemeğe katılan 18 şehit ailesi ve gazilere ’Hoş geldiniz’ diyerek, hatırlarını sordu.

İftar yemeğinden sonra konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Geçen yıl Ramazan ayında birlikte olmuştuk. 2019’un Ramazan ayında da ne mutlu bize ki yine birlikteyiz. İnşallah 2020’nin Ramazan ayında da sağlıklı ve mutlu şekilde birlikte oluruz. Biz kamu görevlilerinin en önemli görevi şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmaktır. Bu memlekette çalışan, bu memleketin ekmeğini yiyen ne yapsa şehitlerimizin hakkını ödeyemez. Şehitler cepheden dönmeyi düşünmeden çatıştılar. Yaptıkları görevi ifa ederken, bir daha dönmemeyi göze aldılar. Bu göze alış bizim bu gün burada iftar yapmamıza sebep oldu. Bugün burada iftar yapabiliyorsak, ülkemizin her tarafında insanlar huzur içerisinde yaşayabiliyorsa, güvenlik güçlerimizin sayesinde, şehitlerimizin kanı sayesinde, gazilerimizin fedakarlığı sayesinde. Bunların bilincinde olmak her bir Türk vatandaşının görevidir. Bu güne kadar bin yıldır yedi düvele karşı dört cephede her alanda savaşıyoruz ama bu güne kadar başaramadılar, bundan sonrada başaramayacaklar. Yeter ki biz sahip olduklarımızın kıymetini bilelim. Yeter ki biz bu memleket için canını veren şehitlerimizi, ailelerini ve gazilerimizin kıymetini bilelim. Yeter ki biz birlik ve beraberlik içinde olalım. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve gazilerimize sabır ve sağlıklar dilerim" diyerek, 2020 yılında da yine sağlıklı ve mutlu bir şekilde buluşma dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR