Triko kazak

Kazak, hırka ve elbise gibi kıyafetlerin üretiminde kullanılan triko kullanışlı olduğundan çok fazla tercih edilir. Triko kazak modelleri, kumaşın yapısından dolayı her bedene uymaktadır.

Magazin 28.12.2019 15:52:58 0
Triko kazak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kazak, hırka ve elbise gibi kıyafetlerin üretiminde kullanılan triko kullanışlı olduğundan çok fazla tercih edilir. Triko kazak modelleri, kumaşın yapısından dolayı her bedene uymaktadır. Modellerden bazıları standart beden iken bazı modellerinde XS ile XXL arasında bedenler bulunur. Elastiki yapısından dolayı her bayanda şık ve zarif duracaktır. Triko kazaklarda boğazlı, düz, kare, sıfır ve kayık yaka çeşitleri bulunur. Her tarza ve her bedene uygun triko kazak modellerine ulaşmak mümkündür. Bunun yanında farklı olmayı seviyorsanız bu konuda da triko kazaklar imdadınıza yetişecektir. Çünkü çok farklı kesimlerde ve desenlerde triko kazak bulmanız mümkün olmaktadır.

Her Mevsim Triko Kazak

Triko, Fransızca örgü demektir. İlmeklerin makinelerde birleştirilmesiyle örülür. Triko kazak çeşitlerinde pamuk veya yün oranları dikkate alınır. Yünlü çeşitlerde sıcak tutacak yün iplikleri kullanılır. Pamuklu çeşitlerde ise pamuklu iplikler tercih edilir. Pamuklu trikolar yaz aylarında terletmez. Rahatlıkla giyilebilir. Her mevsime uygun üretilen triko kazaklarda bayanlara kalan sadece modelini seçmektir. Farklı ve tarz bir kazak sahibi olmak isterseniz https://www.cappmoda.com/bayan-triko-kazak-modelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR