Zafertepeçaköy için yazılan şiir ve tanıtım filmi büyük ilgi görüyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafertepeçalköy anıtının tanıtımı amacı ile Gazeteci Yazar Yunus Daşdemir’in yazıp okuduğu ve Altıntaş Kaymakamlığı tarafından Kurtuluş Savaşının sevk ve idare edildiği Zafertepeçalk?

Kütahya 18.04.2019 11:23:51 0
Zafertepeçaköy için yazılan şiir ve tanıtım filmi büyük ilgi görüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafertepeçalköy anıtının tanıtımı amacı ile Gazeteci Yazar Yunus Daşdemir’in yazıp okuduğu ve Altıntaş Kaymakamlığı tarafından Kurtuluş Savaşının sevk ve idare edildiği Zafertepeçalköy’ün tanıtımı için hazırlanan özel tanıtım filmi büyük ilgi görüyor.

4 kişilik ekip tarafından hazırlanan tanıtım filmi sosyal medyada paylaşıldığı andan itibaren binlerce kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı. Dumlupınar Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu’nun ilçenin tanıtımı için özel yaptırdığı tanıtım filmi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Arcaklıoğlu, şiiri yazan ve okuyan Gazeteci Yunus Daşdemir’e ve çekim ekibine teşekkür ettiğini belirtti.

Şiirde Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı sevk ve idare ettiği alanın anlatılması ve tanıtım filminin çekilmesi sosyal medya takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR