Şaphane Müftülüğü’nden üniversite öğrencilerine iftar

Kütahya’nın Şaphane İlçe Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi. İlçe Müftülük Yemekhanesinde düzenlenen programda öğrenciler dualar ederek birlikte oruçlarını açtı. Şaphane İlçe.

Kütahya 14.05.2019 11:04:00 0
Şaphane Müftülüğü’nden üniversite öğrencilerine iftar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kütahya’nın Şaphane İlçe Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftülük Yemekhanesinde düzenlenen programda öğrenciler dualar ederek birlikte oruçlarını açtı. Şaphane İlçe Müftüsü Metin Çelebi, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı gerçekleştirdik. Ardından Ramazan ayının faziletleri ve bu ayda yapılan ibadetlerin ne kadar önemli olduğunu güzel bir sohbet ortamında istişare etme imkanı bulduk. Ailelerinden uzak, tahsil hayatını bitirmek için ilçemizde bulunan öğrencilerimize en güzel ortamı sunarak az da olsa okul stresinden uzak tutmaya çalıştık. Onların bizim geleceğimiz olduğu bilinciyle İslamiyetin kuruluşundan bugüne yaşanan olaylar hakkında sohbetlerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

İlçe Müftülük yemekhanesinde verilen iftar yemeğine katılan öğrenciler, Şaphane Müftüsü Metin Çelebi ve personellere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR