Korona sanata yöneltti

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ (KSBÜ) ÖĞRENCİLERİ, PANDEMİ DÖNEMİNİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE GEÇİRMEK İÇİN EĞİTİMLERİ DIŞINDA SANATA YÖNELİYORLAR. TIP FAKÜLTESİ BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ GÖKHAN GÜÇLÜ, BOĞAZİ

Kütahya 27.10.2020 10:55:25 0
Korona sanata yöneltti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) öğrencileri, pandemi dönemini en verimli şekilde geçirmek için eğitimleri dışında sanata yöneliyorlar. Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Gökhan Güçlü, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Elifnaz Saatcı ile birlikte “Şehir” şarkısını yaptı.

KSBÜ öğrencilerimiz pandemi dönemi sanatsal alanda farklı çalışmalar ortaya çıkarıyor. Eğitimleri dışında sanatsal alandaki yeteneklerini keşfeden öğrencilerimiz, üniversitemiz tarafından da destekleniyor. “Sosyokültürel Etkinlikler” dersleri ile hem Kütahya’yı tanıyorlar hem de sanatsal alandaki yeteneklerini keşfetmeleri sağlanıyor.

KSBÜ Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Gökhan Güçlü, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü birinci sınıf öğrencisi Elifnaz Saatcı ile yaptıkları şarkıyla ilgili, “Kendi aramızda müzik yapmak istedik; söz, beste ve müziği bana ait olan ve Elifnaz’ın söylediği ‘Şehir’ isimli parçayı oluşturduk. Şarkımız 22 Ekim 2020 tarihinde yayına farklı platformlarda dinleyicilere sunuldu. Amacımız izlenme ve para kazanma kesinlikle değil. Biz müziğe ilgi duyan, henüz bu işte amatör ama hevesli birer öğrenciyiz. Elimizde bir projemiz olsun amacıyla yaptığımız bu şarkı umarım hoşunuza gider. Pandemi dönemi herkese moral olsun dileğiyle. Şarkıya desteklerinden dolayı Anıl Olgun ve Selçuk Dim’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR