Başkan Alim Işık: "Kütahya da e-ihracatın merkezi olabilir"

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işik, Türkiye’nin Büyüyen E-ticaretine Dikkat Çekmek Ve Geleneksel İhracatçilarin, Yerel Üreticilerin Uluslararası Pazarda E-ihracat İle Çikişini Sağlamak Amacıyla Düzenlenen 'batı Anadolu E-ihracat' Kon

Kütahya 26.02.2020 15:04:15 0
Başkan Alim Işık: "Kütahya da e-ihracatın merkezi olabilir"
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Türkiye’nin büyüyen e-ticaretine dikkat çekmek ve geleneksel ihracatçıların, yerel üreticilerin uluslararası pazarda e-ihracat ile çıkışını sağlamak amacıyla düzenlenen ’Batı Anadolu E-İhracat’ konulu konferansına katıldı.

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’Batı Anadolu E-İhracat’ konferansında katılımcılara hitap eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, bu şehrin en önemli potansiyelidir. İnanırsanız, doğru projelerle doğru adımlar atılır ve gençlerimize ulaşılırsa e-ihracatın merkezlerinden birisi Kütahya olur. Batı Anadolu e-ihracat konferansının şehrimize ve ülkemizin birçok ilinden gelen başta gençlerimiz ve aziz milletimize ciddi katkıları olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR