Hülya GÖZAÇAN


Zihin Temizliği Nasıl Yapılır?

Zihin Temizliği Nasıl Yapılır?


Korkularınız, kaygılarınız, takıntılarınız, endişeleriniz mi var?

Tam bir işe başlıyorsunuz, ‘ya olmazsa ne yapacağım!’ diye mi düşünüyorsunuz?

Mutlusunuz fakat ‘ya mutluluğum bozulursa! ‘diye korkular mı yaşıyorsunuz?

Seviyorsunuz ama ‘ya onu kaybedersem!’ endişesi mi duyuyorsunuz?

Ya parasız kalırsam! , acaba hasta mı olacağım! vb……

Mutluluğunuzu engelleyen bir sürü negatif enerji içeren zihnimizin susmadığı sorular…

Zihin temizliği şart! Yoksa korkularınızı evrenin çekim gücü ile gerçekleştireceksiniz.

Öncelikle bu soruların kaynağını bulmak gerekiyor? Bu korkuları yenmenin yollarını danışanlarımla yaşadığım bir anımı yazarak paylaşmak istiyorum.

Danışanım büyük bir endişe ile gelmişti .Hülya hanım hiç mutlu değilim, eşimi seviyorum fakat başka bir insan ile ilişkim oldu onu unutamıyorum ama eşimi de çok seviyorum.Eşimi kaybetmekten korkuyorum ama zihnimden birlikte olduğum insanı atamıyorum bu da eşime ilgimi azaltıyor çok çaresizim kendimi artık işime de veremiyorum.İşimi de kaybetmekten korkuyorum.Korku,endişe,takıntı ,kaygılar ve artık sağlıklı düşünemez olmuş bir insan..

Hayatı deneyimlemeye geldik,  mutlaka seçimlerimiz bizi ya mutluluğa ya da mutsuzluğa götürecektir. Bunun için kendimizi ve seçimlerimi analiz etmeli bizi mutsuz eden takıntılarımızdan kurtulmalıyız.

Kendisine ilk sorum yetişme çağında sizi üzen bir olay yaşadınız mı oldu?

Cevabı: evet yaşadım, babam ben büyürken sen hiç bir şeyi başaramazsın diye sürekli beni aşağılardı. Ne zaman bir adım atsam sen bunu başaramazsın sen beceriksizsin diye bütün şevkimi bozardı.

İşte kaynağı bulmuştuk, büyüme çağında ailemizden ya da çevremizden duyduğumuz sürekli negatif telkinler bizlerin beyninde yer etmektedir. Malesef bir çok ebeveyn çocuklarının psikolojilerini,konuşma üslubu ile nasıl olumsuz etkilediklerini bilmeden yetiştirmekteler.. Korku aşılanarak büyüyen bireyler yetişkin olduklarında alamadıkları sevgi ve güven duygusu nedeniyle korkular, takıntılar yaşamaktalar.

Danışanımda sevgisizlik korkusu, kendine güven eksikliği oluşmuştu. Bir kaç seansta bu korkulardan tamamen kurtulacağını söylediğimde bana, ben size güveniyorum ama başarabileceğime inanmıyorum demişti. Seansa başladık; ilk önce ‘Pozitif düşünce ‘ kitabımda yazdığım ‘insan niçin yaratıldı, negatif düşünceleri yok etmek için bakış açımızı nasıl değiştirmemiz gerektiğini ‘tasavvuf ile açıkladıktan sonra zihin temizliği işlemine başlamıştık. Önce meditasyon, hipnoz ve bioenerji ile seansımızı tamamladık. Hipnoz koltuğuna uzanmıştı, Meditasyon ile gerginliğini atmasını sağladım sonra bilinçaltındaki kayıtlı korkuları sağlayanlar ile yüzleşmesini ve bu olumsuz kayıtların telkinlerle silinmesini sağladım.  Bioenerji vererek olumsuz düşünceler ile tıkanmış ve hayat enerjisini üretemez hale gelmesine neden olan tıkalı çarklarını açarak üst bilincinin açılması ve sağlıklı bir zihne tekrardan kavuşmasına yardımcı olmuştum.

Seans bittiğinde çok rahatladığını kendini çok iyi hissettiğini söylemişti. Bir hafta sonra mutluluk ile aradı takıntısının gittiğini yine gelmek istediğini ailesiyle olan ilişkisini düzeltmek için çabaladığını Aile danışmanlığı almak istediğini söyledi. Ve ikinci seansı da hemen yaptıktan sonra korku ve kaygılarının da gittiğini söyledi. Şuan ailesiyle birlikte çok mutlu bir şekilde yaşamaktalar.

Zihin temizliği önce kendi ruhsal ve bedensel sağlığınızı size kazandırır sonra da sizdeki değişiklik ailenize yansır. Mutluluğunuz katlanarak artar…

Kendinize işkence yapmayın zihin temizliği size sonsuz mutluluk kaynağının zihninizde olduğunu kanıtlayacaktır..

Bir sonraki yazı dizimizde zihnin nasıl çalıştığını anlatacağız, sonra hipnoz ve çok merak edilen bioenerji…

Sevgi ve dua ile kalın

Sorularınız için www.hulyagozacan.com ve info@hulyagozacan.com mail adresimden bana ulaşabilirsiniz…