Derya Deniz


Unutacaklar!

Unutacaklar!


Yarın unutacaklar seni ÖZGECAN..2011'de önce tecavüz edilip sonra yakılarak öldürülen Fatma Yazan gibi.. Yarın unutacaklar seni Özgecan..Annesinin tecavüzcü ve katilleri tarafından tecavüze uğrayan N.E gibi..Kesik baş cinayeti Rahmetlii Münevver Karabulut (İST) gibi,Sinem Yurdakul (İNEGÖL) Nezen Germiyen Nevşehir) gibi..Mert'i hatırlayan var mı?

Mert henüz 9 yaşında iken tecavüze uğradı ve boğularak öldürüldü.N.Ç 'yi hatırlıyan var mı?13 yaşındayken 2002 yılında tam 26 kişi tarafından tecavüze uğradı.Mahkeme ,''kızın rızası var '' diyerek sanıklara çok komik cezalar verdi...

YARIN UNUTACAKLAR SENİ ÖZGECAN... Kaçtığı evine dönmek için yardım istediği POLİSLERİN ve POLİSLERİN ARKADAŞLARI tarafından tecavüze uğrayan 16 yaşındaki H.P gibi..

6 yaşındaki dünya güzeli Gizem gibi Şuan bile hangi melegimizin başına ne geldiğini bilmediğimiz bu ÜLKE'NİN  müslüman fertleri olarak RABBİM İSLAH ETSİN.. Bu meleklere kıyanları,RABBİM İSLA ETSİN..buna sebep olanları,RABBİM İSLA ETSİN dur deme gücü olupta yapmayanları ALLAH KAHRETSİN RABBİM MEKANLARINIZI CENNET, AİLELERİNİZE SABIRLAR VERSİN .. ŞEHİT (İNŞAALLAH EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR) KARDEŞLERİMİZ .