Ebru Ruya ÇELEBİ


Terane... 'Sevgi Kazanacak'

Terane... 'Sevgi Kazanacak'


Sevgili okurlar ,seçim yarışı tabiri caizse son düzlüğe girenken iyice kızıştı..bir dolu şaibe,dedikodu,belden aşağı vuruşlar ve inanılmaz vaatler gırla gidiyor...

Bu yarışta biri var ki, sormayın gitsin..Olmayan işleri olmuş gösteriyor,yapmadıklarını yapmış,söylemediklerini söylemiş..Velhasılı baştan ayağa sevgi,pardon.. riya dolu..

Şimdi merak ettiğinizi biliyorum,hadi söyle,söyle bu kim?...Bende aynı şekilde yanıt vereceğim,acele etmeyiniz yazdıklarımı okuyunca aklınıza kimin adı gelecek siz bilin hadi?.

Bu dünyada tüm canlıların en kutsal heyecanıdır sevgi..Kim sevmek, sevilmek istemez.Hayatımız ne denli mekanikleşirse yine de içinde sevgi isteriz..bu duygu sadece ırkımız içinde geçerli değildir..sevmezseniz çiçekleriniz solar,hayvanlarınız bile deprosyona girer..bunu pek çoğumuz yaşamış ve görmüşüzdür..Bu denli önemlidir sevgi...

Ancak,siz bunu bunca yıldır söylüyor ve yapmıyorsanız burada bir çelişki vardır..Hatta daha fazlası..Hadi yazalım güncel tanımıyla bunun adı 'TAKKİYEDİR'..

Şimdi empati zamanı.. Düşünün, üç dönem ülkenin en büyük ikinci ilçesinin belediye başkanısınız..Arkanızda bin şaibe,hile,rant hırsızlığı,irtikap ve rüşvet iddiaları ve talan edilmiş bir metrekare yeşil alan bırakılmamış bir ilçe olsun..

İlk eşinizin düşündürücü ölümü,eşinizin babasının (CHP İstanbul eski milletvekili Abdurrahman KÖKSAL) ölümüyle ilgili hakkınızda açılmış bir dava olsun..

BANK KAPİTAL'i dolandırdığınız için tüm mal varlığınıza el konulmuş olsun...

Dönemin CHP Genel Başkanı sayın Deniz Baykal'a düzenlenen şantaj kasetiyle ilgili hakkınızda açılmış bir dava olsun..( Kahraman Şeref Kasap davası)

Yardımcınızı,dönemin CHP Şişli ilçe başkanını öldürmeye azmettirerek yaralamak işine adınız karışsın..(düğün evinin tefcisi,ölü evinin yascısı adlı kitaptan)

'PARTİ,ALEVİ VE KÜRTLERDEN TEMİZLENMELİDİR' gibi iddaalı bir söz söyleyip,SEVGİ KAZANACAK diyebileceksiniz..

Kadir abinin adamları afişlerimi söktürüyor diyecek sonra Şişlide İşçi Partisinin afişlerini yırttıracaksın...(Ulusal kanal Ümit Ertaç Zileli...26.03.2014)

Sürekli gülen maskene rağmen işine gelmeyince,muhalefet yapana yumruk atacak kadar demokrat olacaksın..Katıldığın TV programında bile 'SEVGİ KAZANAMAYINCA' sunucuya bağıracaksın..

Başkan olunca kimseyi işten atmayacağım diyeceksin ama, başkanı olduğun belediyede 300 işçiyi tazminatsız kapı önüne koyabileceksin...

O kadar SEVGİ DOLU OLACAKSIN Kİ...eski eşini bir başka ilçeden aday yapacaksın..partiyle uzak,yakın ilişkisi olmayanları sırf sana yakınlar diye değişik ilçelerden aday yapacaksın..

berberini,terzini,oğlunu,eşini dostunu bir çok yerde (hatta ilk dört olursa ideal olur,zira buradan seçilenler direk büyük şehir encümeninde olacaklar ve öyle de ayarlanmışlardır) aday yapacaksın..

Mutavazı başkan maaşınla, Türkiye'nin en güzel yerlerinde yüzlerce gayrimenkul sahibi olacaksın...

Halkın adamıyım diyeceksin ama 'BARONLARIN' dergahında oturacaksın...

Cemaat sizi destekliyor diye sorulunca,şark kurnazlığıyla; Evet, ben başkanlığım dönemimde Rum cemaatıyla da, Musevi cemaatıyla da yakındım diyecek pişkinliğe sahip olacaksın...

Şimdi gidiş hazırlığındasın,arkanda bir yıkık ilçe,soyulmuş,satılmış,imardan yolsuzluğa..cinayetten,ihanete kadar dünya kadar kir bırakarak...

Eveeet,sevgili okurlar, hadi sordum.. Siz bilebildiniz mi?

Gerçekten sevgi kazansın,ama gerçekten...bu beş harfli kelimeyi yalancı generaller gibi omuzunda apolet gibi taşıyanlar için değil, yüreğinde SEVGİNİN GÜÇÜNÜ hissedenler için..

Allah'ın selamı üzerinize olsun...