Ebru Ruya ÇELEBİ


Hac Katliamı Üzerine

Hac Katliamı Üzerine


Efendim biliyorsunuz yaklaşık dört ay önce hac dönemi katliam yapılacağını ifade etmiştik. O dönemde kimsecikler bana inanmamıştı.

Bu olayı neden yazdık diye bir soru akla gelebilir. Dünya yünetiminde etkin baronların anladığı lisan ve hayat tarzı belli özelliklerde davranmayı gerektirir. Bu şekil ise kendinden gayrı olanların düşman olduğu köle olarak çalışırlarsa yaşayabilecekleri, aksi halde köpekler itlaf edilsin mantığıdır. Bir takım ahmaklar kendisine ve vatana oynanan oyunun farkında olmadan ülkemiz insanlarına saldırmaktalar. PKK FETÖ örgütü vb örgütler kaynağı dışarıdan alırlar. Kaynağın merkezi ise İngiltere de bulunan bir enstitüdür. Burası profesyonel elemanlar ile çalışıp psikolojik harp metodları kullanır.

Bilinmelidir ki psikolojik harp her türlü silahtan daha etkilidir. İnsanı ruhsal olarak çökertmek, ona her türluü silahı sıkmaktan daha etkindir. İnsana silah sıkarsınız zarar gören kişi hasım olup sizden intikam almaya başlar.

Bu kişiye dost görünüp başkaşına iş yaptırısanız bu durumda size kötülüğü akla getirmez.

Yapılacak en önemli şey toplumsal kültür unsurlarını ele alıp ona gözle görülmeyen savaş ilan ederseniz kimseyi intikama sevk etmemiş olursunuz. Su uyur düşman uyumaz tabirinde uyuyan tarafta olursunuz. Malesef ülkemizde özvatanımızda bu yolu bilen uygulayan savaş veren kimse yoktur.

Daha önceki yazılarımızda etkin savunma ancak saldırı ile olur diye yazmıştık. Adam benim dinime kültürüme vatanıma değerlerime saldırıken ben başka şey düşünürsem hata ederim. Bu topraklar atalarımızın kanı ile alınırken ihanet içinde olmam af edilmez bir suçtur.

Savaşı yaparken elbette baskasının hak ve hukukuna saldırıda bulunmamak esastır. Ama söz konussu olan vatan olunca her sey tefaruattır.

FETÖ ne dedi amacımız uğruna her sey mubahtır. Savaş hiledir. Dürüstlük başka yerde olur. Adamlar her türlü değerlere saldırırken ben alta yatıp bekleyecem oylemi kim bunu söylüyor bana ihanet içinde olanlar. Neden onların dediğini yapacagım. Aslen denilenin tam tersini devlet olarak yapmak gerekir.

Peki bu kadar uzun girizgahtan sonra dünyada olan olaylara bakalim.

Haçlı zihtiyeti yakın tarihte Osmanlı'dan itibaren uzak tarihte sevgili Peygamberimize  nübüvvet verilmesinden sonra kafirler tarafindan sürekli uygulanmıştır. Düsmanın illa ki Hrıstiyan olması gerekmez. Allah'ın karşısında olanlar ve Allahın dostları olarak iki taraf vardır. Bu taraflar sürekli etkinlği baş olmayı hedeflerler. Eger insanı psikolojik olarak cöketirseniz baş olmak istemez. Bakın burada konu olmamkla beraber PKK olayına da kısaca girmek istiyorum.

PKK piyon olarak sen baş olacaksın söylemi ile savaşa zorlandı. Bu zoka yutulunca artık geri dönüş ihtimali kalmadı. Eger bu olayla savaşmak istenseydi, yapılması gerekli sey öncelikle onların kaynağını kesmek veya onlara piyon oldugunu bu vatanda cok uzun yıllar barış içinde yasayanların yıllar sonra neden düşman olduğunu onlara anlatmak gerekirdi. Peki,  doğu ve güneydoğuda devleti temsil edenler ne yaptı benim elimde silah var diyerek hata yapana sormadan vurdu. Ya arkadaş sen kendi oözvatanında duşmanlaşma  işine yaradın. Baska şey yapmadın ki.

Dostluk yapmak zordur. Fedakarlık gerektirir. Düşmanlık ise kolaydiır. İstemediğin bir hareketi baskasına yaparsın olay hal olur. Düşman yaptığında düşmanlık hayat tarzı haline gelir.

Şimdi gelelim hac katliamı neden oldu ve biz daha önce ne için bu olayı anlattık.

Efendim sözu edilen enstitü kanalı ile bizim diyebilecegimiz dost insanlar düşman tarafindan ortadan kaldırma dini ve ibadetleri müslümanlara kötü gösterme, dünyada hızla yükselen müslüman olma oranlarını aşağı çekme, her şeyden önce kendi varlıklarını devam ettirme amacına yöneliktir.

Bu çercevede olmuş ve olacak tüm olayları önceden okumak gayet kolaydır. Bizim söylemlerimiz dünyaya global bakma ile kolaylıkla görülebilecek olaylardır. Yoksa müneccim değiliz. Vatanımızı seviyoruz. Başka yaşayacagımız toprak bilmiyoruz. Ancak haklarımızı da küffara yedirmeyiz. Kendisini müslüman sananlar sevdiklerini istediklerini nereye gideceklerini bilirlerse ne olduklarının farkına varırlar.

Hac meselesini hala anlamayan varsa 11 eylül de olanları hatırlasın adamlar sizi istedigimiz gibi kurban ederiz yok ederiz diyorlar bizler hala yasayacagımız kısacık dunyanın  peşine düşüyoruz.

Bu olaylar ne ilk ne de son olacaktır. Yakında etkin savaş yapılmadığında her taraftan saldırı başlayacaktır.

Bu olaylar ve diğerleri gelecek kıyametin ön işaretleridir.

Selam ve saygılarla iyi bayramlar dilerim.