Ebru Ruya ÇELEBİ


Dünya Siyaseti

Dünya Siyaseti



Dünya siyaseti her dönemde birileri tarafından yönlendirilir. Siyaset göz önünde olan ile göz önünde olmayanlar arasında koordineli çalışma ile yapılır. Hemen herkesin bildiği bir üst akıl olması siyasette kaçınılmazdır.

Her dönemde tek kişi iktidarına çıkanlar, neden bana iktidar olma yetkisi tanınmadı, savaşını yapanlardır. Daha doğrusu kişisel ihtiraslar ve her şey benim hakkımdı şeklinde egoist düşünenlerce koordine edilir.  Psikolojik olarak kişi yaptığının haklılığını ancak bu şekilde savunur. 

Yakın dönemde ülkemizde ve dünyada birçok kirli siyaset argümanları kullanılmış kullanılmakta ve kullanılacaktır.
Global bakıldığında tüm dünyada, müthiş bir İslam düşmanlığı mevcuttur. Sebebi yükselen veya yükseldiği sanılıp aslen İslamiyet’ten uzaklaşma vardır. Ben neden bu denli İslamiyet’ten kopmuş ülkelere saldırı yapılması gerekçesini anlamıyorum. Yapılan İslam’dan uzaklaştırmak adına yapıldıysa zaten yıllarca yapılan ile yeterli uzaklaşma sağlanmıştır.

Arkanıza yaslanıp dünya ülkelerine bir bakalım. Yakın tarihte Afganistan üzerinde yıllarca Rusya ABD ve diğer ülkeler tarafından savaş oyunu oynanıp zaten fakir halkın üzerinde baskı kurdular. Bazıları uyuşturucuyu sebep gösterdi bazıları başka şeyleri ancak bilinen gerçek oradaki Müslümanlar bu olaydan büyük sıkıntıları yaşamak zorunda kaldılar. Aslen Afganistan oyunu diğer Müslüman ülkelere gözdağı vermek amacıyla uygulamaya konuldu.

Afganistan olayı arkasından sürmekte olan Ortadoğu savaşı başladı. Bu aradan Mısır ve Libya operasyonları uygulandı. Bazıları diyecek ki; oradaki operasyonlar ve diğerleri zaten önceden beri var idi. Bu ifade gerçekten doğrudur. Olaylar sonunda sıra bir dönemde de denemeler yapılan Türkiye’ye geldi. Ancak sırasının bir yerde olması diğer yerlerde operasyonların devam etmesini hiç engellemedi.

Türkiye’de ve dünyada operasyon yapılırken kullanılan legal yöntem gazeteciler idi. Çünkü halka yapılanların doğru olarak anlatılması lazımdı. İlk önce siyasi liderler allanır pullanır halka doğru olarak gösterilir. Arkasından istenilen istediği şekilde dikte edilerek halka uygulatırdı. Bunu yaparken satın alınmış gazeteciler beslenir ve kulağına söylemde bulunanla paralı yazı yazdırılır. Sonrada neticelere göre ekstra promosyon verilirdi. Bakın Türk iyede gazeteci olunursa boğazda yalı veya villa almak çok kolaylaşırdı.

Olayların siyasi ayak ve toplumsal hareketlilik eşdeğer gitmesi gerekirdi. Olay tezgâhlanırken büyük karede eksik olan aksesuarlar yerli yerine konur. Bazen bu bir kişi, bazen olay, bazen eşya olabilirdi.

Siyasi liderler ve yöneticiler seçilirken mutlaka satın alınmış olması veya olmamasına bakılır. Satın alınamayan liderler yerine sahte giydirilmiş lider bozmaları kullanılırdı. Bunun en yakın tarihteki kişisi ülkemizde Fetodur. Yakın geçmişte İran Humeyni’si aynı şekilde Yahudiler tarafından İran’a hediye edilmiştir. Ha dikkat edin lütfen Türkiye’de veya diğer Müslüman ülkelerde tek bir lider tek bir yönetici seçilmez mutlaka yancıları yardakçıları da bulunurdu.

Şimdi birileri İŞİD terör örgütünü ifade ederken dışarıda Alman İngiliz Amerikan vb. benzeri İŞİD’ler den söz etmektedir. Bu ifadeler yaralı olan halkın denileni yapması için büyük aktörü gizlemeye yöneliktir. Bak sana söylediğim kişiyi seçersen rahat edersin mesajı vermektedir.

Diğer İslam ülkelerindeki liderler vaktiyle aynı yöntemler ile seçilmiş olsalar da zamanı gelince sahneden inmesi gerekliliği konusuna hiç uymazlar. Örnek yakın tarihte Saddam Kaddafi vb. lider büyük akılın yönlendirmesine uymazsa benzeri yöntemler lideri alaşağı edebilmek için kullanılır. Zalime zulmünde yardımcı olana Allah o zalimi musallat edermiş.

Bakın buraya kadar ortada bir tarafta İslam ülkeleri diğer tarafta haçlı yani Hristiyan ülkeleri var gibi görünmekte. Olay Osmanlı yıkılışı ile başlayan süreçle ülkemiz açısından aynı gibi görünmekte.

Bütünü gösterebilmek açısından olayın fazla detayına girmek istemiyorum. Ancak meselenin alt boyutunu görmek ve büyük çerçeveyi görmek kimsenin işine nedense gelmiyor.

Büyük çerçeve Yahudilerin yani İsrail oğullarının tüm dünyayı ele geçirmek çabasıdır. Ne hikmetse Yahudiler anneden doğumla olur, sonradan Yahudi olunmaz. Tüm dünyayı maddi olarak ele geçirmek nasıl mümkün olacak? İstedikleri ise Hristiyanları piyon gibi kullanmakta ama kime karşı İslam’a karşıdır.

Tüm dünyada Hristiyanlığın ve Müslümanlığın bozulmasında tek etkili ve yetkili Yahudilerdir. İslam’ı bozmak için çeşitli fırkalar üreten Yahudilerin baş temsilcisi şu an İran’dır.  İran üzerinde Şiilikle ve Humeyni rejimi ile üretilen senaryo halen devrededir.

Yahudiliğin Avrupa’daki temsilcisi İngiltere’dir. İngiliz devleti bilindiği üzere ana kraliçe üzerinden adı belli olmayan bir demokrasi ile yönetilmektedir. İngilizler o kadar ahmak kimselerdir ki; kendilerini beceren Yahudilerin her dediklerini kendi dinleri adına yaparlar. Normal şartlarda dünyada kadın üzerinden yönetilen bir tek Yahudiler var olsa da İngilizler bunun adını siyaset koymuşlardır. Ha aslen onlar değil Yahudiler isim babalığına sahiptirler.

Yahudilerin en etkin maşası İngilizler sonra Amerika’dır sonra Rusya’dır. Yahudilerin birde maddi ekonomik maşaları vardır. Mesela çok az kişinin bildiği ekonomik merkez olan İsviçre ve Alp dağları Yahudilerin bankası niteliğini taşır. Ülkemizde ve diğer Müslüman ülkelerde olan zenginler parasını mutlaka İsveç’e gönderirler. Sebebi Yahudi çarkına girebilme çabalarıdır.

Almanya, Fransa, İtalya vb. Avrupa yandaş ülkeleri ise aynı özellikte Yahudilerin önüne geçirmek gibi bak sen benim baş yaptığımsın deyip o nura etmek vardır. Bilirsiniz erkek kadına değer verdiğini bildirmek için o nura eder. Yahudi dini kadın esaslı olduğundan o nura edilecek kimsede aslen Yahudi kadındır.

Nedendir bilinmez o nura edilecek bir İngiliz kadınsa zenci siyahi damızlık erkek getirilir. Bu Amerikalı kadınsa o nura edilecek kadın için aynı siyahi damızlık erkek kullanılır. Başka ülkelerde de kullanılır da neden Yahudi kadın için kullanılmaz. Bilindiği üzere Yahudilerde homoseksüellik ve lezbiyenlik had safhadadır. Onlar bu iş için başka erkek kullanırlar. Onu da dünyada açıklayan olmamıştır.

Peki, size soru soruyorum Yahudi kadınlar kendi erkekleri homoseksüel olmakla hangi erkeği damızlık kullanırlar. Görüntüde böyle bir erkek yoktur. Ancak Google araştırmalarında Yahudilerin en çok kullandığı aradığı kelime cadı ve cadılar bayramıdır. Sebebi gerici yobaz Yahudilerin en fazla cinlerden yardım beklediği gerçeğidir. Yahudi hayatında cinlerin etkisi ve yetkisi büyüktür. Eğer araştırırsanız dünyada satanizm belasını diğer ülkelere salan millet, diğer benzeri belalar gibi Yahudilerdir. Erkek olarak ta cinlileri kullanan kadınlar Yahudi kadınlarıdır.

Ülkelerin seks turizmi incelendiğinde bazı ülkeler erkek ile bazıları kadın ile öne çıkarlar. İnsan aynı insan ise neden bazı ülke kadınları kendisini yaptırır bazıları erkeklerini yaptırır. Daha doğrusu dünya hayatı Freud’un dediği gibi hep seks üzerine mi kurulmuştur. Ha onu söylemeden geçmeyeceğim Freud koyu bir Yahudi’dir.

Netice yazılacak çok şey olmakla beraber herkes birbirini yapmak yola getirmek peşindedir. Kimin eli kimin cebindedir bilmek kolaydır. Her şeyin sahibi Cenabı Haktır. Olan olaylar din savaşı olarak devam etmektedir. Savaşı kim kazanır kim kayıp eder bilinmez. Ama sanki üçüncü dünya savaşı çıkmış bir görüntü verilmektedir. Neticede kim öbür dünyasını nasıl yaşamak istiyorsa mevcut dünyasını o şekilde yaşamak zorundadır. Şunu da bilmek gerekir, şimdilerde gerçek iman etmiş insan bulmak hemen hemen yok gibidir. Aslında olan imanlı imansız savaşıdır. Taraf bildirmeniz oyu kullanmanız gerekmektedir.

Saygılarımla...