Kuzey Marmara Otoyolunda arızalanan araçlara anında tahliye

KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE YOLLARDA OLUŞAN YOĞUNLUĞUN AZALTILMASI İÇİN GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE AÇILAN KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA ARIZALANAN ARAÇLAR JANDARMA OTOYOL TRAFİK TİMLERİ TARAFINDAN ÇEKİCİLERLE ANINDA TAHLİYE EDİLİYOR.

Kocaeli 30.07.2020 15:34:54 0
Kuzey Marmara Otoyolunda arızalanan araçlara anında tahliye
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kurban Bayramı nedeni ile yollarda oluşan yoğunluğun azaltılması için geçici olarak trafiğe açılan Kuzey Marmara Otoyolu’nda arızalanan araçlar Jandarma Otoyol Trafik Timleri tarafından çekicilerle anında tahliye ediliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kurban Bayramı tatili nedeni ile yola çıkacak İstanbullulara, Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arasının geçici olarak hizmete açılacağı müjdesini vermesinin ardından yol trafiğe açıldı. TEM otoyolu ve D100 Karayolu’nda bayram nedeni ile her yıl oluşan yoğunluk, Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılması ile azaldı. Jandarma Otoyol Trafik Timleri de Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kurban Bayramı’nda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çeşitli önlemler aldı. Kurban Bayramını memleketlerinde ya da tatil yerlerinde geçirmek isteyen vatandaşların tercih ettiği Kuzey Marmara Otoyolu’nda arızalanan araçları ekipler tarafından çekicilerle anında yoldan kaldırılarak, trafiğe neden olmasını önlüyor. Ekiplerin hızlı müdahalesi kazaların önlenmesini sağlıyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR