Korsan servis denetiminde 23 araca 50 bin lira ceza kesildi

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “İLLEGAL” ÇALIŞARAK KORSAN SERVİS FAALİYETİNE YELTENENLERE FIRSAT VERMİYOR. BU KAPSAMDA YAPILAN DENETİMLER DOĞRULTUSUNDA 10 ARAÇ GEÇİCİ OLARAK TRAFİKTEN MEN EDİLİRKEN, TOPLAMDA 23 ARACA 50 BİN Lİ

Kocaeli 3.07.2020 10:51:37 0
Korsan servis denetiminde 23 araca 50 bin lira ceza kesildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kocaeli’de korsan servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde 10 araç geçici olarak trafikten men edilirken, toplamda 23 araca 50 bin liralık cezai işlem uygulandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, korsan olarak taşımacılık yapan servis araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı denetim ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla il genelinde korsan servis ve P Plaka denetimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda belediye ekipleri, trafik ekipleriyle birlikte Darıca ve Çayırova ilçelerinde sabah saatlerinde servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. 75 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği denetimlerde 10 araç geçici olarak trafikten men edilirken, toplamda 23 araca 50 bin liralık cezai işlem uygulandı.

Ekipler, denetimlerin daha başarılı gerçekleştirilmesi için vatandaşların da ihbar yoluyla bu çalışmalara katkıda bulunmaları istendi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR