Körfez’deki asırlık çınarlara sürpriz ziyaret

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, KAYMAKAM GÜRSOY OSMAN BİLGİN İLE BİRLİKTE İLÇEDEKİ 100 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ ANNELERİ ZİYARET ETTİ, GÜNLERİNİ KUTLADI.

Kocaeli 11.05.2020 14:00:26 0
Körfez’deki asırlık çınarlara sürpriz ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki anneleri ziyaret etti, günlerini kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu ile birlikte Anneler Gününde ilçedeki 100 yaş ve üzerindeki anneleri ziyaret etti. Onlara çiçek ve hazırlanan hediyeleri takdim eden Başkan Şener Söğüt, “Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Yaşlı vatandaşların yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında oluyoruz. Ama bu anlamlı günde de sizleri ziyaret etmek, Anneler gününüzü kutlamak istedik. Yaşlılarımız bizlere geçmişi anlatan, geçmişe ışık tutanlardır. Yaşlılarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri bizlerin önceliği” dedi.

107 yaşındaki Memnune Dilemen, 100 yaşındaki Gülsüm Fırıncı, 101 yaşındaki Kumruz Turgut da ziyaretlerden dolayı protokol üyelerine teşekkür etti. Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe genelindeki şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerine çiçek ve hediye takdim etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR