Darıca’da Zabıta eğitimden geçti

Darıca Belediyesi, Vatandaşlara Daha İyi Ve Daha Kaliteli Hizmet Verebilmek İçin Kurum İçi Eğitimlere Devam Ediyor. Darıca Belediyesi, Bu Kapsamda Zabıta Personeline Yönelik Hem Mevzuat Hem De Davranış Kuralları Ve Halkla İlişkiler Konulu

Kocaeli 18.11.2019 15:14:28 0
Darıca’da Zabıta eğitimden geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Darıca Belediyesi, Zabıta personeline yönelik hem mevzuat hem de davranış kuralları ve halkla ilişkiler konulu eğitim düzenledi.

Darıca Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için kurum içi eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitimde tebligat kanununun yanı sıra davranış kuralları ve halkla ilişkiler alanında da bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimde ayrıca personelin güler yüzlü olması ve vatandaşla daha iyi diyalog kurmaları konusuna hassasiyet gösterilmeleri gerektiği vurgulandı.

Kurum içi eğitimi önemsediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Görevini en iyi şekilde yapan zabıta ekibimiz, eğitimle birlikte vatandaşlarımızla arasındaki bağı güçlendirecek. Zabıta personelimiz sokakta belediyeyi temsil ediyor. Vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmet, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek önceliğimiz olacak. Vatandaşla daha iyi ve daha sıcak diyalog kurmalıyız. Zabıta Müdürlüğü personelimize eğitimlerimiz farklı başlıklarla devam edecek” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR