Başkan Söğüt’ten güvenlik güçlerine ziyaret

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, GÖREV BAŞINDAKİ EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNİ ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Kocaeli 24.05.2020 21:24:29 0
Başkan Söğüt’ten güvenlik güçlerine ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görev başındaki emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde görevi başında bulunan emniyet güçlerini ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte ilk olarak Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Özcan Ağrap’ın da katıldığı ziyarette Başkan Söğüt polis memurlarının bayramlarını kutladı.

Başkan Şener Söğüt daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretti. Burada görev yapan askerlerle bayramlaşan Başkan Söğüt kutsal bir görev üstlendiklerini belirterek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra jandarma erleriyle de sohbet etti. Başkan Söğüt daha sonra TEM Otoyolu Körfez Gişeleri çıkışında görevli polisleri de ziyaret ederek kolaylıklar diledi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR