Başkan Söğüt, vatandaşlarla bir araya geliyor

Vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hangi konumda olduğumuz önemli değil, makamlar geçicidir, önemli olan insana hizmet etmektir” dedi.Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının ilk günü

Kocaeli 10.05.2019 11:05:33 0
Başkan Söğüt, vatandaşlarla bir araya geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hangi konumda olduğumuz önemli değil, makamlar geçicidir, önemli olan insana hizmet etmektir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının ilk gününden itibaren her akşam bir mahallede hem iftar sofrasına konuk oluyor hem de teravih namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor. Başkan Söğüt önceki gün Güney Mahallesi’ndeydi, dün de Fatih Mahallesinde. İftarını da misafir olduğu evde vatandaşlarla birlikte açan Başkan Şener Söğüt, onların talep ve önerilerini de dinliyor.

Son olarak Fatih Mahallesi’nde iftar sonrası teravih namazı öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, şehre hizmet edenleri vatandaşların unutmadığını belirtti. AK Parti Körfez İlçe yöneticileri ve meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada vatandaşların taleplerini de dinleyen Söğüt, “Bayrağımıza, devletimize, vatanımıza, milletimize, dinimize sahip çıkmayı her zaman vurguluyoruz. Bu değerlerimiz olmazsa biz olmayız. Hangi konumda olduğumuz önemli değil, makamlar geçicidir, önemli olan insana hizmet etmektir. Gittiğim her yerde üstüne basarak söylüyorum. Sizlerin talep ve önerileri bizler için önemli. Yol haritamızı buna göre belirliyoruz” diyerek konuştu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR