Başkan Hürriyet, ilk maske teslimini gerçekleştirdi

SAĞLIK PERSONELİNİN İHTİYACINI KARŞILAMAK ÜZERE İZMİT BELEDİYESİ DİKİMEVİNDE ÜRETİLEN STERİL MASKELERİN İLK TESLİMİNİ İZMİT BELEDİYE BAŞKANI AV. FATMA KAPLAN HÜRRİYET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kocaeli 27.03.2020 10:19:58 0
Başkan Hürriyet, ilk maske teslimini gerçekleştirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sağlık personelinin ihtiyacını karşılamak üzere İzmit Belediyesi Dikimevinde üretilen steril maskelerin ilk teslimini İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet gerçekleştirdi.

Koronavirüse karşı tüm imkânlarıyla amansız bir mücadele veren İzmit Belediyesi, gece gündüz demeden görevlerini yerine getiren sağlık personelini de unutmuyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye bünyesinde kurduğu ve gönüllü kadınların çalıştığı dikimevinde steril maske, bone ve önlük üretimi aralıksız bir şekilde devam ediyor. Üretilen ilk ürünlerin teslimatı ise bugün hastanelere yapılmaya başlandı.

Bone ve önlük de üretiliyor

İzmit Belediyesi Dikimevinde gönüllü olarak çalışan kadınların ürettiği steril maskelerin ilk teslimini İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet gerçekleştirdi. Öncelikli olarak Kocaeli’deki hastanelere teslim edilen maskeler için, sağlık çalışanları Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde üretimi tamamlanan bone ve önlükler de sağlık çalışanlarına teslim edilmeye başlanacak.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR