Başkan Büyükgöz’den piknik yapan vatandaşlara ziyaret

GAZİLER DAĞI PARKINDA PİKNİK YAPAN VATANDAŞLARI ZİYARET EDEN GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, SOHBET ETTİĞİ GEBZELİ HEMŞEHRİLERİNİN HİZMETLERE YÖNELİK TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Kocaeli 5.07.2020 16:41:43 0
Başkan Büyükgöz’den piknik yapan vatandaşlara ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gaziler Dağı Parkında piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sohbet ettiği Gebzeli hemşehrilerinin hizmetlere yönelik taleplerini dinledi.

Aileleriyle Gaziler Dağı Parkı’nda ağaçlar altında piknik yapan Gebzelileri ziyaret eden Başkan Büyükgöz, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Aileleriyle birlikte piknik yapan vatandaşlara konuk olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz talepleri dinledi. Belediyenin projeleri ve çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Başkan Büyükgöz, çocuklarla da bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Gebzelilerin aileleriyle birlikte keyifli zamanlar geçirebilecekleri millet bahçesi ve Hünkar Çayırı Panorama Müzesi alanı gibi projelere yönelik hazırlık çalışmalarının da hızla sürdüğünü vatandaşlarla paylaşan Büyükgöz, Gebze’nin geleceğini şekillendirecek bir çok hizmeti yine Gebzelilerin desteğiyle hayata geçireceklerini vurguladı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR