Başkan Türkyılmaz hem bayramlaştı hem projeleri değerlendirdi

KIRIKKALE’NİN YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TÜRKYILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI’NIN İLK GÜNÜ SEYRANTEPE VE BAYRAKTEPE MAHALLELERİNDE HEM MAHALLELİYLE BAYRAMLAŞTI HEM DE YAPILACAK PROJELERİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ.

Kırıkkale 25.05.2020 21:45:39 0
Başkan Türkyılmaz hem bayramlaştı hem projeleri değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Seyrantepe ve Bayraktepe Mahallelerinde hem mahalleliyle bayramlaştı hem de yapılacak projeleri yerinde değerlendirdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Şerbetçioğlu ve Hakan Şansal ile birlikte Seyrantepe ve Bayraktepe Mahallelerini gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Eksiklerin giderilmesi için belediyenin birim müdürlerine talimat veren Türkyılmaz, her iki mahalleye de yapılacak projeleri yerinden değerlendirdi. Geziler sırasında evlerinde bulunan çocuklar, Türkyılmaz’ı görünce bayramlaşmak için yanına geldi. Çocukların sevincine ortak olan Türkyılmaz, bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi.

Tüm illerde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında mahallelerde evlerin balkonlarına çıkan vatandaşlarla bayramlaşan Türkyılmaz, bina önlerine inen çocuklarla ve 65 ve yaş üzeri vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR