"Alın Terime Değer Katıyorum" projesi hayata geçiyor

İPEKYOLU KALKINMA AJANSI (İKA) İLE KİLİS İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA SEBZE ÜRETİCİLERİNİN ÜRÜNLERİNİ İŞLEYİP PAKETLEYECEK TESİSİN KURULMASI AMACIYLA HAZIRLANAN 'ALIN TERİME DEĞER KATIYORUM' PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALAND

Kilis 1.10.2020 15:36:19 0
"Alın Terime Değer Katıyorum" projesi hayata geçiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ile Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında sebze üreticilerinin ürünlerini işleyip paketleyecek tesisin kurulması amacıyla hazırlanan "Alın Terime Değer Katıyorum" projesi protokolü imzalandı.

Kilis Yatırım Destek Ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan İKA Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz,Kilis’e üreticilere desteklerinin sürdüğünü ifade ederek, “ Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Kilis Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde kuracağımız sebze işleme tesisinin destek sözleşmesini imzaladık. Üretim,istihdam ve katma değer 1 milyon 345 bin TL bütçeli bu yatırımın hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Nuri ökçüoğlu, Projenin üreticiye büyük katkı sunacağını, desteklerinden ötürü İKA Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz’a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR