Koronavirüsün ilk sağlık şehidi Kayseri’de anıldı

ÖNCEKİ GÜN KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDEN PROF. DR. CEMİL TAŞÇIOĞLU KAYSERİ TABİP ODASI, ERÜ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI VE BAŞHEKİMLİĞİ İLE BİRLİKTE KAYSERİ’ DE ANILDI.

Kayseri 2.04.2020 15:24:53 0
Koronavirüsün ilk sağlık şehidi Kayseri’de anıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Önceki gün Koronavirüsten hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Kayseri Tabip Odası, ERÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Başhekimliği ile birlikte Kayseri’ de anıldı.

Anma töreninde konuşan Kayseri Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dedeman Hematoloji Onkoloji Hastanesinden Doç. Dr. Muzaffer Keklik şunları söyledi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs musibeti nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Sağlık bakanımızın bildirdiği üzere 01.04.2020 itibariyle ülkemizde 601 sağlık çalışanında COVİD 19 pozitifliği tespit edilmiştir. Bu olgulardan biri olan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu hocamızı ilk sağlık şehidi olarak son yolculuğuna uğurlarken, Kayseri Tabip Odası olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık ve Başhekimlik yetkilileri ile öğretim üyelerinin katılımıyla ERÜ Büyük Acil yanı Pandemi polikliniği önünde açık alanda, gerekli güvenli mesafe şartlarına dikkat ederek 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Hocamıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR