Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hastanelerde maske dağıttı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, KORONAVİRÜS SALGINININ ÖNLENMESİ VE TOPLUM SAĞLIĞININ KORUNMASI İÇİN ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ. ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANELERDEKİ PERSONEL VE VATANDAŞLARA MAS

Kayseri 1.04.2020 12:39:04 0
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hastanelerde maske dağıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, koronavirüs salgınının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması için çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Zabıta ekipleri tarafından hastanelerdeki personel ve vatandaşlara maske dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, farklı alanlarda yaptıkları denetim, uyarı ve hizmetlerle koronaviris tehdidinin azaltılması yönündeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zabıta ekipleri bu kez de hastanelerde vatandaşlara yardımcı oldu.

Şehir Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi ve Kayseri Devlet Hastanesi’ne giden zabıta ekipleri, hastanelerde görev yapan sağlık personeli ile vatandaşlara maske dağıttı. Özellikle hasta olan vatandaşların kendi sağlıkları ve toplum sağlığı için maske takmaları gerektiği yönünde uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, dağıttıkları maskelerle vatandaşların bu ihtiyaçlarını giderdi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR