Başkan Altun: “Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri bizim için önemli”

SAHA İNCELEMELERİNDE BULUNAN VE ESNAFLARLA BİR ARAYA GELEN BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, '7'DEN 70'E HER HEMŞEHRİMİZİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ' DEDİ.

Kayseri 14.08.2020 09:47:12 0
Başkan Altun: “Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri bizim için önemli”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saha incelemelerinde bulunan ve esnaflarla bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "7’den 70’e her hemşehrimizin görüş ve önerileri bizim için önemli" dedi.

Her fırsatta vatandaşın içinde olan ve genç yaşlı 7’den 70’e bütün vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altun, her kesimle kurduğu sıcak diyalogla da gönüllere girmeyi başarıyor. Başkan Altun, son olarak Salı pazarı mevkinde incelemeler yaparak, buradaki talepler üzerine esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özkan Altun,"Ziyaretlerdeki karşılıklı görüşmelerimiz, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların çözüme kavuşmasında önemli rol oynamakta. Bu nedenle 7’den 70’e her hemşehrimizin görüş ve önerileri bizim için önemli. Yapacağımız çalışmalarda mutlaka o bölgede yaşayan veya faaliyet gösteren hemşehrilerimizin fikirlerini alıyor ve buna göre adımlar atıyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR