Başkan Kavaklıgil, Yavuz Selim İlkokulu’nda incelemelerde bulundu

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeniden yapılması için programa alınan Yavuz Selim İlkokulu hafriyat alanında incelemelerde bulundu.Geçtiğimiz dönemde eski binanın yıkılmasıyla birlikte bölgede yapılacak zemin hazırlığı ça

Kastamonu 30.04.2019 13:02:00 0
Başkan Kavaklıgil, Yavuz Selim İlkokulu’nda incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeniden yapılması için programa alınan Yavuz Selim İlkokulu hafriyat alanında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz dönemde eski binanın yıkılmasıyla birlikte bölgede yapılacak zemin hazırlığı çalışmalarını Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile değerlendiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Belediyesi’nin eğitime verdiği destek doğrultusunda bölgede yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Yavuz Selim İlkokulu’nun yeniden yapılmasıyla birlikte daha modern bir eğitim kurumu olacağı ifade eden Başkan Kavaklıgil, bölgenin de bu alanda ihtiyacının büyük ölçüde gidereceğini belirtti. Kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilere sunulacak fiziki şartlarında iyi olmasıyla birlikte başarının yakalanacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil, okulun yeniden yapılması için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR